فروشگاه تخصصی دانشجویی فایل 124

فروشگاه مقالات و تحقیق و پروژه دانشجویی و فایل های پاور پوینت

اطلاعیه فروشگاه

در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود.شماره تماس فروشگاه 09039726646

دانلود مقاله ارث و وراثت در اسلام

دانلود مقاله ارث و وراثت در اسلام

فرمت: ورد    تعداد صفحه:13      قابل ویرایش

 

مقدمه:

اسلام عنايت خاصي به تربيت , رشد و شكوفايي شخصيت افراد داشته و عوامل مختلفي را در رسيدن به اين هدف معرفي مي كند. يكي از اين عوامل «وراثت» مي باشد. البته شايد نتوان وراثت را از عامل همپاي آن , «محيط» جدا كرد و مجزا از آن بحث نمود ، بنابراين ناگزيريم در كنار بحث از وراثت، گريزي به مسأله محيط هم داشته باشيم.



پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ers-eslam_1768014_5729.zip21.2k





دانلود مقاله استفاده از پروبيوتيك ها درتغذيه طيور

دانلود مقاله استفاده از پروبيوتيك ها درتغذيه طيور فرمت: ورد     تعداد صفحه: 4     قابل ویرایش مقدمه: ميكروفلورطبيعي دستگاه گوارش شامل بيش از 400 گونه ازانواع ميكروارگانيسم هاي مختلف مي باشد كه جمعيتي  بالغ بر1014 جرم زنده را تشكيل ميدهند. حضور اين جمعيت كثير از ميكروارگانيسم ها به دلايل زير براي ميزبان ضروري است : كمك به فرآيندهضم مواد غذايي كمك به سنتز و جذب ويتامين ها و مواد معدني تجزيه سلولز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود مقاله ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن

دانلود مقاله ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن    فرمت: ورد   تعدا صفحه: 8     قابل ویرایش   مقدمه: ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گیرند كه با توجه به نوع ماده غذایی میزان ضایع شدن آن ها متغیر بوده و گاهی ممكن است در مدت چند ساعت، مواد غذایی به كل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان